Skip to content

ΣΙΘΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΟ

More photos

Περισσότερες φωτογραφίες

“ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΙΘΩΝΙΑ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΟ”

 

Χαλκιδική Προορισμοί: Διάπορος – Αμμουλιανή ή Καβουρότρυπες

 

Ξεκινήστε ένα μαγευτικό ταξίδι με το ταχύπλοο μας που αναχωρεί από τη «Μαρίνα Λατούρα Λαγονήσι» Σιθωνίας στις 10:00. Η 8ωρη περιήγησή μας σας μεταφέρει στους πιο γραφικούς προορισμούς. Το σκάφος, εξοπλισμένο με πρακτικές ανέσεις, διαθέτει μία καμπίνα και τουαλέτες, παρέχοντας όλα όσα χρειάζεστε για μια απολαυστική ημερήσια κρουαζιέρα. Ένας έμπειρος καπετάνιος εξασφαλίζει αξέχαστες στιγμές και η οικοδέσποινα μας λειτουργεί ως ιδιωτικός ξεναγός σας, μοιράζοντας την ιστορία των τόπων που επισκέπτεστε.

Η ξενάγηση περιλαμβάνει αρχικά μια επίσκεψη στο νησί Διάπορος, γνωστό ως «Blue Lagoon», με κρυστάλλινα νερά και βραβευμένες παραλίες. Απολαύστε ένα απολαυστικό μεσημεριανό γεύμα σε μια από τις καλύτερες ταβέρνες, με τραπέζι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με απεριόριστη θέα. Συνεχίστε την εξερεύνηση σας στις μαγευτικές παραλίες της Περιστέρας και του Φάρου ή στον Όρμο Πναγιάς. Για τους λάτρεις του ψαρέματος, ζήστε μια μοναδική περιπέτεια ελλιμενίζοντας το γιοτ στο ιχθυοτροφείο (κατόπιν αιτήματος). Εξερευνήστε την ομορφιά του Ξιφαρίου Βουρβουρού στον ελεύθερο χρόνο σας.

Ρίξτε άγκυρα, κάντε μια βουτιά και απολαύστε την ομορφιά του Διάπορου. Αυτή η περιοδεία υπόσχεται μια από τις πιο σαγηνευτικές εμπειρίες στη Χαλκιδική.

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να τροποποιήσουμε το πρόγραμμά μας ώστε να περιλαμβάνει επίσκεψη στην Αμμουλιανή ή στις Καβουρότρυπες

Εξερευνήστε τις θάλασσες με τις συναρπαστικές μας περιηγήσεις με ιστιοπλοϊκό με:
“Ιστιοφόρο Okeanis” για 9 άτομα:
750€ Νήσος Διάπορος
850€ Νήσος Διάπορος – Καβουρότρυπες
900€ Νήσος Διάπορος – Νήσος Αμμουλιανή

Η τιμή περιλαμβάνει:
*Ιστιοφόρο Okeanis με καπετάνιο
*Φρούτα – χυμοί – αναψυκτικά – κρασί – σνακ – καφές – νερά
*Σωσίβιο για ενήλικες και παιδιά
*Διασκεδαστικό ψάρεμα κατόπιν αιτήματος

Δείτε το GreekProperty